- Det skal bygges et næringsbygg med en total grunnflate på 1200 kvadratmeter. Vi har inngått en leieavtale med Dæhlie Handelseiendom, sier Frode Kristiansen, regionsjef hos Kiwi.

Han opplyser at bygget skal stå ferdig i løpet av februar.

- Parkeringsplassen skal ha plass til 50 biler, sier Kristiansen.

Han opplyser at de lenge har ønsket seg en butikk på Eltonåsen.

- Vi mener det er et godt markedsgrunnlag i Nannestad, og tror det er riktig tidspunkt å satse i Holter nå. Det er stor utvikling i bygda, og det bygges mange nye boliger i området. Dette blir spennende, sier Kristiansen.

Dette blir Kiwis tredje dagligvarebutikk i Nannestad.

Fra før har kjeden butikk i Nannestad sentrum og i Maura.

- Vi får en fin spredning på våre butikker og dekker dermed bygda veldig godt. Kiwi blir med nyetableringen i Holter etablert på alle tettstedene i bygda hvor det jo også bor flest mennesker, sier Kristiansen.

LES OGSÅ: Nannestad bygger utenfor støysonen

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.