Det Oslo-baserte eiendomsselskapet Tellus Eiendom har kjøpt to såkalte Big-Box-eiendommer i henholdsvis Jessheim og Skien til en samlet eiendomsverdi på 154 millioner kroner, melder Estate nyheter.

– Vi var mest interessert i Jessheim, men ettersom begge eiendommene lå i et felles selskap, kjøpte vi begge, sier administrerende direktør Per Øivind Dahl.

Eiendommen de har kjøpt i Jessheim leies ut til Elkjøp. Der er bygningsarealet er brutto 6.177 kvadratmeter inkludert 60 parkeringsplasser. Overtakelsen var 1. mars.

Første byggetrinn av Odelsveien Park som eiendommen heter, var klar til innflytting høsten 2012. Da flyttet Elkjøp butikken sin dit fra Dampsaga for å åpne en butikk på 3000 kvadratmeter. I etasjene over er det leiligheter, som samtlige hadde feil. Vannlekkasjer, rustne rør, bobler i tapet og defekte bad er bare noe av det som ble oppdaget.

Big Box Eiendomsinvest er et syndikat satt opp av Pareto. Største eier i dette selskapet var Møller Eiendom Norge med en eierandel på 25 prosent.

LESERBREV: Hva med en trivelig by?

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.