Bilen mannen kjørte havnet utenfor vegen ved Kringler på Åsvegen. Da politiet ankom mistenkte de at mannen, en polsk statsborger i 50-årene, var påvirket. Alkometeret viste da også langt over lovlig verdi.

– Ytterligere undersøkelser viste at mannen hadde en promille på over to. Dette er ganske høyt. Vi har foreløpig ikke avklart om mannen hadde førerkort, men han blir i tillegg til kjøring i påvirket tilstand anmeldt for enten kjøring uten gyldig førerkort eller inndragelse, sier Kristian Loraas, operasjonsleder i Øst politidistrikt.

LES OGSÅ: Skogbrannfare: Advarer mot å tenne bål

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.