Klokken 03.15 søndag kranglet en mann i 40-årene så mye med de ansatte på Jessheim Grill at politiet ba ham forlate sentrum.

- Men litt senere tok han kontakt med operasjonssentrale i Lillestrøm og klagde på behandlingen han fikk. Han oppførte seg ufint og ble dermed kjørt til legevakt, sier operasjonsleder Ronny Samuelsen i Øst politidistrikt. 

FOR å HINDRE VIDERE BRÅK

Han var dessuten ikke alene om å bråke i byen denne natta i følge politiet. Det begynte klokken 02.30 med en mann i 20 årene som fikk ordre om å forlate sentrum. Og det samme skjedde et kvarter senere da en annen mann ble bortvist på grunn av slåssing.

- Han ble bortvist for å forhindre at det skulle skje enda mer, påpeker operasjonslederen.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.