- Vi kaller oss Gromgjengen og lever på gamle minner, ler statistene.

Den livsglade flokken er statister på markedet under innspillingene av realityserien.

Vi møter dem iført grønne T-skjorter ved Tømmerfløteren i Eidsvoll sentrum.

– Vi får T-skjortene av produksjonsselskapet Strix for deltakelsen i TV-innspillingene, forklarer gjengen.

LAGER LIV

I slutten september drar Gromgjengen til Arendal for å være med på årets innspilling av realityserien.

– Vi skal igjen være deltakere på markedet. Vi har jo våre kontakter og er blitt invitert til å delta, for når vi kommer, blir det liv, sier gjengen.

-Det er langt å kjøre så vi kan jo ikke være med på hvert eneste marked. Men vi drar til Arendal 26. september, og vi gleder oss stort, sier Gromgjengen.

Høstens innspilling blir sendt på TV 2 i løpet av høsten.

STARTET I GULLVERKET

Det hele startet i 2015 da innspillingen foregikk på hjemtraktene; på Løntjernbråten, lengst nord i Gullverket.

Hver for seg meldte de seg for, sammen med en rekke andre,  å være statister på markedet som alltid er et ukentlig innslag i TV-serien.

Der og da fant de tonen seg imellom, og etterpå opprettholdt de kontakten og ble til Gromgjengen.

TO GANGER I HALDEN

I fjor var de med på markedet under innspillingen i Halden. Serien ble sendt på TV i fjor høst.

Tidlig i sommer var de tilbake i Halden da innspillingen av Farmen kjendis foregikk, også der som statister på markedet.

– Den serien skal sendes neste år, forteller deltakerne.

BEGRENSET DELTAKELSE

Nå er de klare for deltakelse på markedet for fjerde gang. Denne gangen er det snakk om vanlig Farmen-oppsetting med TV-sendinger i høst.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.