- Jeg var oppe på siste turen for 2016 på dagen på nyttårsaften. Det var tur nummer 367 i 2016, så jeg kom i mål, smiler Fremming.

Da EUB 12. november skrev om det spreke målet han hadde satt seg for 2016 beskrev han det hele som «bare litt vanlig galskap». På det meste har han vært på Mistberget fire ganger i løpet av samme dag.

- Hvordan har de siste turene vært?

- Det har vært glatt flere steder, men det har gått fint. Broddene fungerer utmerket.

- Gjentar du bedriften i 2017?

- Det blir nok ikke like mange turer til Mistberget, men jeg kommer til å fortsette å trene og bevege meg. Det er jo også mange andre fine toppmål her i distriktet, sier han.

Når EUB snakker med ham på telefon har han pådratt seg en influensa. Men humøret er som vanlig upåklagelig.

- Kommer du til å delta i noen konkurranser i løpet av året?

- Vi får se, men jeg har lyst til å stille til start på halvmaraton under Oslo Maraton. Der har jeg vært med før, og det er et fint løp.

EUB gratulerer Erik Fremming så mye med den formidable Mistberget-prestasjonen i 2016.

LES OGSÅ: «For meg er dette bare litt vanlig galskap»

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.