• Annonse fra 18. september 1917.
  • Annonse fra 18.september 1917.
  • Annonse fra 18. september 1942.
  • Annonse fra 15. september 1942.

For 25 år siden

Nei til Statoil
Statoil ønsker å opprette vegserviceanlegg ved motorvegavkjøringen til Jessheim syd. Selskapet har søkt Ullensaker kommune om regulering av området til anleggsformål, men fikk avslag i bygningsrådet. (17.09.1992).

Fødsel på E6
Lillebror ville raskt ut, og SiA var for langt unna. Dermed ble det fødsel i ambulansen for Grete Hoel Olsen fra Eidsvoll. Fødselen gikk helt greit. (17.09.1992).

for 50 ÅR SIDEN

Nytt rådhus
Ullensakers nye rådhus er tatt i bruk. En stor og betydningsfull milepel i bygdas kommunale liv er rundet. (13.09.1967).

På vannet igjen Skibladner skal flyte på Mjøsa igjen neste sommer. Derom hersker ingen tvil etter generalforsamlingen i A/S Oplandske Dampskibsselskap på Hamar i går. Styrets forslag om å forhøye aksjekapitalen ble enstemmig vedtatt. (15.09.1967).

for 75 år siden

Stjeler fra gårder
Adskillige tyverier fra gårdsbruk i Eidsvoll har funnet sted og finner daglig sted. Der stjeles epler og gulrøtter, der tas opp poteter av dem som ikke eier dem. I det hele stjeles der alt fra gårdbrukerne i disse dage. (15.09.1942).

Jernbanen sperret
I forbindelse med transporten til NS 8. riksmøte i Oslo er Gjøvikbanen sperret for alle annen reisetrafikk til Oslo den 23. og 24. ds. (18.09.1942).

for 100 ÅR SIDEN

Motorpløying
Som det sees av annoncen idag holder maskinfirmaet Eek & Housken opvisning med motorplogen Jernhesten ved Minne førstk. fredag kl. 12. (18.09.1917).

Eiendomshandel
Siggerud i Eidsvold er av Johan Skaarer solgt med avling og endel løsøre til M. Stenberg kjøpesum 30.000,00. Borgen lille i Ullensaker er solgt med avling og endel løsøre til A. Melkil Tromsø kjøpesum 17.500,00. (14.09.1917).

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.