• ANNONSE. I Eidsvold Blad 26.01.1968.
  • ANNONSE. I Eidsvold Blad 27.01.1943
  • ANNONSE. I Eidsvold Blad 29.01.1918.

FOR 25 ÅR SIDEN

Rådmannen truet

- Jeg trodde jeg skulle bli skutt, og at min siste time var kommet, sier rådmann Pål E. Lorentzen , som torsdag kveld ble truet med hagle av en 29-åring. Mannen forsøkte å trenge seg inn hjemme hos rådmannen. Lorentzen klarte til slutt å frariste ham våpenet. (23.01.1993).

Nannestad dominert NM

Nannestad Skiklubb fikk årets NM-konge og -dronning. Med to gull ble Anita Moen og Bjørn Dæhlie årets mestvinnende i NM-løypene. (25.01.1993).

FOR 50 ÅR SIDEN

Nytt kjøpesenter

Interessen for å leie forretningslokaler i det store kjøpesenteret som skogeier Claus Jørgen Høibraaten skal bygge i Eidsvoll sentrum, har vært upåklagelig, forteller byggeherrens juridiske konsulent, høyesterettsadvokat Joar Aasgaard. (26.01.1968).

Travløp på Nordbymoen

Det ble en fin travsporthelg på Øvre Romerike i går med Ullensaker, Eidsvoll og Nes Travselskaps kjøring på Nordbymoen langbane på Jessheim. (29.01.1968).

FOR 75 ÅR SIDEN

Forbyr salg

Forsyningsministeren har no gitt forordning om omsetning og avgivelse av sportsmateriell. Forordningen som trer i kraft straks forbyr forhandlere å selge eller på annen måte overdra sportsmateriell uten tillatelse fra direktoratet for industriforsyning. (29.01.1943).

Ullensaker lag av N.S
hadde møte på Herredshuset, Jessheim, lørdag den 23. januar. Tilstede var ca. 120 mennesker. Møtet var på alle måter vellykket med rikt avvekslende program. (27.01.1943).

FOR 100 ÅR SIDEN

Mystiske signaler

De mystiske signaler, som det meldes saa hyppig om nu, skal atter ha vist seg, denne gang på Kongsvingerkanten. Vagtmannskapet på Branderud bro, mellem Sæterstøen og Aarnæs station, har meldt at de en nat i forrige uke i retning av Dal station eller Gardermoen saa to røde lysstraaler. (25.01.1918).

Borgerkrigen i Finland

Alle fremmede konsuler har forlatt Helsingfors. Telegrafforbindelsen inden Finland er brutt. Anarki raader. (29.01.1918).

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.