Blant over 300 bilder i Grønt Fokus sin fotokonkurranse for hagestuer på Facebook var det Annett Ulriksen Bryn og Hieu Tran, som bor i hver sin del av en tomannsbolig i på Kløfta, som kapret flest stemmer.

Helt fra konkurransen startet i juni har Kløfta naboene som begge har hagestuer vært fokusert på å finne det riktige motivet.

– Vi har brukt mye tid på å finne det riktige motivet og den rette stemningen. Jeg føler at den mørke blå himmelen bidro til å sette hagestuen i riktig perspektiv kombinert med gode fargenyanser, sier Hieu Tran som kjøpte hagestue denne våren. Anett har hatt hagestue i tre år og tilbringer mer tid i hagestuen enn i andre deler av huset gjennom sommersesongen.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.