Mens tendensen mange steder i landet peker i retning av et trått julebordssalg, merker Clarion Hotel & Congress på Gardermoen det motsatte.

- Vi har knust alle rekorder med årets julebordssalg, både når det gjelder julearrangementer og overnatting, sier hotelldirektør Jannica Landmark-Rosén.

2000 personer

Foreløpig er det nærmere 2000 personer som skal på julebord på Clarion. Enten i form av tradisjonell julebordsbuffé, middag og show 29. november med Sturla Berg Johansen og Scoundrel Days/aha-tribute, eller 6. desember med middag og konsert ved Helbillies og Staut.

Spesialtilbud

Hotellet har også hatt stor pågang når det gjelder overnatting.

- Vi har spesialtilbud på overnatting for julebordsdeltakere, og ser at mange setter pris på å kunne legge seg akkurat når de vil og våkne opp til frokostbuffé, sier Landmark-Rosén.

Fortsatt ledig

Hotellets kongressenter The Qube kan ha arrangementer i en skala som tidligere ikke har vært mulig.

- Vi kan huse opptil 6000 personer der, så vi får ekstra god kapasitet og har derfor fortsatt ledige plasser.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.