Tirsdag ble kommunestyret i Eidsvoll orientert av administrasjonen etter de mange oppslagene om vold ved Råholt ungdomsskole.

Orienteringen ble lukket for publikum, fordi det ville være umulig å behandle temaet uten å bryte med personvernbestemmelsene med åpne dører. Ordfører John-Erik Vika mener likevel det er viktig å si at hele kommunestyret var fornøyde med administrasjonens oppføling av heldelsene på skolen.

ULIKE TILTAK

I løpet av møtet ble det orientert om status og om ulike tilak som iverksettes både på kort og lang sikt.

– Jeg kan ikke gå i detaljer om hva disse tiltakene innebærer. Men jeg kan si at kommunestyret tar saken alvorlig. Som skoleeier har vi et særskilt ansvar for å følge opp denne saken tett, sier Vika.

– Derfor er det også viktig for oss å få så mye informasjon som mulig, og fra riktige kilder, slik at vi kan være sikre på at vi fatter de rette beslutningene. Hele kommunestyret var enstemmige i sin støtte til de tiltakene administrasjonen har satt inn, og til det løpet som er lagt, sier ordfrøreren.

FLERE MØTER

Det er planlagt flere møter framover for å diskutere skolehverdagen på Råholt ungdomsskole. Skolens ledelse og FAU skal møtes til uka, og kommunens ledelse skal også delta i møter i løpet av oktober.

– Det er lagt opp til en god oppfølging nå. Jeg føler meg trygg på at vi håndterer dette godt, sier ordføreren.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.