Råholt Bilutstyr AS – bedre kjent som BilXtra Råholt – ble meldt konkurs 13. juni. Butikken har holdt til rett over veien for Amfi Eidsvoll, nærmere bestemt i Råholtgutua 2. EUB vet at de heller ikke fikk fornyet leiekontrakten etter at lokalene de hittil har leid ble solgt. Butikken har hatt fem ansatte, tre har jobbet fulltid og to deltid. Disse mister nå jobben.

– Vi hadde en svært tøff vinter som gjorde at vi knapp. Likviditeten har vi slitt med i ett års tid, og vi klarte ikke å bære en dårlig sesong. Vi hadde muligheten til å selge driften, men fikk ikke fornyet leiekontrakten med ny huseier. Da hadde vi ikke noe annet valg, sier styreleder i Råholt Bilutstyr AS, Kjell Jevne.

I forkant av at de valgte å begjære oppbud forteller Jevne at de var på intens jakt etter andre lokaler. Dette lyktes ikke imidlertid ikke.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.