Parkeringskapasiteten ved de fleste jernbanestasjonene på Øvre Romerike er altfor liten.

- Ved Eidsvoll Verk stasjon er kaos. Parkeringsplassen er full fra ved åttetida om morgenen. Folk må parkere langs vegen, ved Råholthallen eller andre steder der de finner en plass å hensette bilen, sier varaordfører Einar Madsen.

ER KJENT

- Jernbaneverket vet om problemene, for vi har tatt opp parkeringssituasjonen flere ganger før. Og vi gir oss ikke. Kommunen skal snart ha møte med Jernbaneverket igjen, og vi tar selvfølgelig opp parkeringssituasjonen nok en gang. Fra nyttår blir det omstrukturering, og vi skal forholde oss til Bane Nord. Kanskje de ser annerledes på det, sier varaordføreren.

OPPOVER ELLER NEDOVER

Det kommunen krever, er at det bygges parkeringsplasser i flere etasjer.

- De får enten bygge i høyden eller grave seg nedover. Vi kan ikke utvide på bakken. Der skal vi bygge boliger, sier Madsen.

LES OGSÅ: Ønsker venterom.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.