• TRIST: Waldemar And, spilt av Ella Brustad Thomsen (t.h.) ble trøstet av måken Miriam, spilt av Tia Josefine Eriksen. De spilte hovedrollene på forestillingen søndag.

Nannestad kulturskole spilte tre forestillinger med den selvskrevne musikalen Waldemar And og reisen sørover.

Manus for den dramatiske historien er skrevet av Grete Økern, dramapedagog ved Nannestad kulturskole.

Hun forteller at slutten på historien er laget av elevene.

Mads Vighus, også han lærer ved kulturskolen, har skrevet musikken, som ble spilt av et liveband.

Historien var ganske dramatisk, og publikum ble grepet av handlingen, ikke minst barna, som satt helt stille og fulgte spent med på hvordan dette skulle gå.

Waldemar And, som hadde ni søsken, fikk måken Miriam som venn da han ble utstøtt av familien.

Det aller mest dramatiske var nok da andefamilien ble fanget på danskebåten hvor de nesten havnet på menyen til kokken Tor, men ble reddet i siste liten.

Waldemar ble til slutt helten og igjen godtatt av andefamilien, og det ble en lykkelig slutt.

Forestillingen hadde i tillegg til masse humor også fin sang og musikk, men under lå også en tone av alvor hvor mange nok kjente seg igjen i.

På scenen deltok over 30 personer, både barn, ungdommer og voksne.

Foreldre har stått på for å lage kostymer og kulisser.

– Uten alle dere foreldre som har stilt opp hadde ikke dette gått, sa Økern da hun takket alle involverte etter at siste forestilling var ferdigspilt til stor applaus søndag.

Nannestad kulturskole har i dag over 400 elever, og det undervises i mange forskjellige instrumenter, dans, drama, sang, kunst, band og kunstverksted.

At skolen er populær sier ventelisten på om lag 300 elever noe om.

LES OGSÅ: Månedens bilde fra kulturskolen minner oss om at vi har en vår i vente

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.