Lagerbygget på nærmere 1.500 kvadratmeter inneholder militære kjøretøy. Ingen personer oppholdt seg i bygget da det kollapset.

– Vi vet foreløpig ikke omfanget av skadene. Snømengdene er en potensiell årsak, men vi ønsker også å se på om andre forhold kan være medvirkende årsak. Til dette arbeidet vil Sintef bistå oss. Området er avsperret inntil videre, og det vil nok ta litt tid før vi vet noe mer om årsaken, sier Frode Hansen, eiendomssjef hos Forsvarsbygg.

Han opplyser at de nå også undersøker og sikrer andre bygg av samme type.

– Vi har hatt fokus på snømengdene på våre bygg, og har da satt inn ressursene der det er folk som jobber. Vi har brukt 1,5 millioner kroner på å fjerne snø fra bygg hittil i vinter, sier Hansen.

LES OGSÅ: Lang venteliste for å få fjernet snø fra hustak

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.