Team No-Fish i Øvre Romerike Trollingklubb med eidsvollingene Johnny Høgli og Oddvar Frank landet den største fisken i Mjøsa ørretfestival natt til lørdag.

- Jeg er ikke sikker, men det sies at det er fem år siden det sist ble tatt en ørret på over ti kilo i Mjøsa, sier Johnny Høgli til ha.no.

Eidsvollingenes fangst presset vekta til 10,43 kilo. Det ga dem tittelen «Dreggemester» og prispenger på over 20.000 kroner for største ørret i konkurransen. Samlet sett ble det en 2. plass til eidsvollingene. Vinneren ble Atle Børke i Team Syncro med en fangst på totalt 13,3 kilo fordelt på fire ørreter. Børke er fra Fenstad/Nes og er også medlem av Øvre Romerike Trollingklubb.

DYKTIG JUNIOR

I juniorklassen var det Tore Engebretsen fra Øvre Romerike Trollingklubb som stakk av med seieren. Han kom inn med fem ørreter og totalvekt på 11,64 kilo.

Totalt deltok 164 deltakere i årets ørretfestival, som arrangeres av Hamar Fiskerforening.

Og for dem som lurer på hvor eidsvollingene tok storfisken: Utenfor Gjøvika, et stykke nord for Tangen på Stange-siden av Mjøsa. Rekordfisken ble tatt seint fredag kveld.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.