I fire år levde hun med en ektemann som utøvde grov vold.
En 33 år gammel eidsvolling er i Øvre Romerike tingrett dømt for grov mishandling av ekskona. Han er også dømt for voldshandlinger mot andre, flere tilfeller av bilkjøring uten sertifikat og for å ha vært i besittelse av narkotiske tabletter.
I retten sa kvinnen at den fysiske mishandlingen var ille, men den psykiske var verst. Hun var redd for å bli drept. Mishandlingen startet etter at de to flyttet sammen i 2010. Hun ble slengt rundt, lugget, slått, tatt kvelertak på og bitt. Volden skjedde oftest etter at ektemannen hadde ruset seg, noe han ofte gjorde.
LES OGSÅ: Slo kjæresten så hun ble innlagt

NEKTET

Tiltalte benektet mishandlingen, til tross for at flere vitner støttet fornærmede, samt at det ble bevist ved foto og legeuttalelser. Han er tidligere straffet for legemsfornærmelse mot andre personer i nær relasjon.
Mannen ble dømt til fengsel i to og et halvt år, og ett år av straffen ble gjort betinget med en prøvetid på fem år. Han ble også dømt til å betale ekskona 70.000 kroner i oppreising.
 

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.