Som EUB fortalte tidligere i sommer er utlendingsinternatet på Trandum utvidet med 90 nye sengeplasser.

MINISTERBESØK

Tirsdag var innvandrings- og integreringsminister Sylvi Listhaug på plass for å gjøre den offisielle åpningen av det nye bygget. Den nye modulen har også vaktrom, plass til støttefunksjoner, og det er i tillegg bygd en sikkerhetsavdeling som er flyttet fra en annen bygning på stedet. Denne består av elleve celler. Utlendingsinternatet har nå 220 plasser.

SKAL SENDES UT AV LANDET

På utlendingsinternatet sitter folk som har fått avslag på opphold i Norge og som derfor skal sendes ut av landet. De aller fleste er innom i mindre enn et døgn, men kan fengsles for en lengre periode hvis det er nødvendig for å få gjennomført tvangsreturen eller for å klarlegge identitet. I fjor var totalt 3103 personer innsatt.

LES OGSÅ: 14 nye politistillinger på OSL

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.