Nå har hun, etter det EUB erfarer, sagt opp jobben sin. 

Fra 2009 til 2012 var Lundring avdelingssjef for gynekologisk- og fødeavdelingen på Sykehus Innlandet. Så ble hun overlege på Ahus, og på vårparten i 2012 ble hun konstituert som klinikkdirektør for kvinneklinikken. I mai i fjor ble hun LHLs nye sykehusdirektør.

NY DIREKTØRJOBB

Nå går Lundring til jobben som direktør i den nye divisjon Gjøvik-Lillehammer i Sykehuset Innlandet.

Det har ikke lyktes EUB å få kontakt med Lundring for en kommentar til saken, og hvorfor hun har søkt seg bort fra LHL.

LHL-sykehuset blir framtidsrettet: Varmes opp av solen

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.