Først brøt tre 15-åringer seg inn i håndballkiosken. Nå må de hjelpe til i 30 timer hver i den samme kiosken.

Eidsvold Turn Håndball anmeldte innbruddet og skadeverket til politiet. Saken ble oversendt konfliktrådet for avgjørelse. Nå er ugjerningen oppklart og ungdommene har fått sin straff.

– Ungdommene er dømt til å utøve 30 arbeidstimer hver for fornærmede i saken. De skal dermed utføre en arbeidsinnsats for Eidsvold Turn Håndball, sier Henrik Holst Larsen, konstituert politiførstebetjent ved Eidsvoll og Hurdal lensmannskontor.

I mai skrev EUB om innbruddet og skadeverket. Det ble stjålet brus, is og pølser for et betydelig beløp.

– Nå skal ungdommene få vaske, male og gjøre kiosken de ødela pen og ordentlig, sier Knut Stubergh, arrangementsleder i Eidsvold Turn Håndball. Han mener straffen er helt riktig.

– På denne måten må de selv ta ansvar for egne handlinger, sier han.

LES OGSÅ: Innbrudd i håndballkiosken for sjette gang

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.