I følge Øst politidistrikt presset en full og aggressiv mann seg forbi en gate, og gikk ut på taxebanen.

Der gikk han ombord på et fly fra Air Baltic, og nektet å forlate flyet da politiet kom for å ta ham med. Dermed tok politiet i bruk pepperspray for å få kontroll på ham.

Flyet fra Air Baltic endte opp med og evakueres, og alle passasjerene ble kjørt tilbake til terminalen. 

EUB kontaktet mandag pressevakta på Oslo Lufthavn for en kommentar i sakens anledning. 

– Hvordan kan slike ting skje? Hvordan vil saken bli fulgt opp i ettertid/etterkant? Vil det bli foretatt sikkerhetsmessige justeringer?

– Vi synes naturligvis det er svært beklagelig at noen oppfører seg slik, og heldigvis er det sjelden vi har slike situasjoner. På Oslo Lufthavn er politiet aldri langt unna, noe denne situasjonen også viser. For øvrig viser vi til politiet, sier Kristian Løksa, kommunikasjonssjef i Avinor.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.