I 2013 åpnet Mani Studio i Moss, en liten møbel- og interiørbutikk med fokus på skandinavisk design, interiør og kvalitet. Tre år senere omsatte de for over åtte millioner kroner.

I august åpner de en filial i Jessheim Storsenter, i lokalene til Follestad som kaster inn håndkleet.

HAR FULGT DEM

– Dette er en gründerkonsept som har merkevarer og satser på høy kvalitet i et ganske høy prissegment. De krydrer dette med dameklær og en del tilbehør, noe som har ført til en kjempesuksess i Moss, sier eiendomssjef Kristian Bergman Johansen.

NYE BUTIKKER: Fikk tre nye på plass

For ett år siden åpnet Mani Studio butikk i Ski Storsenter, og det fikk Johansen til å åpne øynene.

– Jeg har fulgt dem siden, og sett at det har gått veldig bra med dem. For kort tid siden ble vi enige om en filial her hos oss.

– Når eksakt åpner de?

– De skal bruke mye av sommeren til å bygge butikken, men planen er å være klare til Jessheimdagene, påpeker han.

– Hva er så spesielt med denne butikken?

– Dette er en butikk uten kjedetilknytning, rett og slettgründere som brenner for akkurat det konseptet. Den kompletterer godt de andre butikken vi har i samme kategori, selv om de har en helt annen varepakke. Mani Studio tilfører oss noe helt nytt, og vi gleder oss til å få dem hit, sier Johansen.

SKREKKBLANDET FRYD

Det er Espen Anker-Larsen og kona Malin som eier og driver Mani Studio.

– Etter vi kom til Ski, ble vi invitert til Jessheim Storsenter som vi synes virket lovende og spennende. Vi ble enige om at det var plass til oss der, så vi hoppet i det med skrekkblandet fryd, sier han.

– Hvorfor kombinere møbler, interiør og klær i en og samme butikk?

– Dette er en livsstilsbutikk, en slags godtebutikk for dem som liker design. Vi ønsker å tilby en totalpakke, og har hovedfokus på nordisk og dansk design. I tillegg har vi noen leverandører fra Storbritannia og USA, sier han.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.