- Mannen ble først bortvist fra Haven pub klokka 01.05, grunnet overstadig beruselses, forteller Patrick Solberg, operasjonsleder i Øst politidistrikt.

Noen minutter senere var imidlertid mannen tilbake ved Haven. Dette likte politiet dårlig, og han ble dermed tatt med til arresten.

En annen mann, i begynnelsen av 30-årene, måtte også tilbringe natta i politiets varetekt etter ufin oppførsel inne på Esso ved Ringveien.

- I tillegg til at det er meldt om ufin oppførsel, ble mannen funnet med det som antas å være narkotika. Han skal også ha tatt med seg diverse varer fra bensinstasjonen, uten å betale for disse, sier Solberg.

LES OGSÅ: Råkjørte med henger - mista lappen på stedet

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.