11.31 onsdag fikk politiet melding om ranet av Pizzabakeren på Jessheim.

– Det startet med det de oppfattet som knivtrusler, men det ble et knivran. Etterlyste hadde på seg hettegenser, mulig fleecejakke og var maskert med en buff. Hadde tatovering over det ene øyet. Personen skal være i 20 årene, sier innsatsleder Roy Alkvist i Øst Politidistrikt til EUBs utsendte på stedet.

Gjerningspersonen skal ha fått med seg et ukjent pengebeløp.

– Én ansatt var på jobb. Han skal ha blitt slått i hodet. Personen er sist sett til fots løpende fra stedet. Han skal ha brukt bakdøra ut av lokalet. Vi søker med store styrker og fortsetter med teknisk og taktiske undersøkelser, sier Alkvist.

– Gjerningsmannen skal ha hatt kniv og har utsatt den ansatte for vold. Stakk fra stedet til fots, skriver Øst Politidistrikt på Twitter.

Politiet oppgir følgende beskrivelse på gjerningsmannen: Lys i huden, 25-30 år, mørk fleecejakke og tatovering over det ene øyebrynet.

EUB oppdaterer saken!

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.