– Vi har pågrepet en kar i forbindelse med blottingen. Han er avhørt, og har tilstått forholdet, sier Kenneth Warming, straffesaksansvarlig ved Ullensaker lensmannskontor.

LES OGSÅ: Jenter utsatt for blotting på Kløfta

Det har vært til sammen tre tilfeller av blotting i samme området på Kløfta, og politiet jobber nå for å finne ut om det kan være samme person som står bak.

– Det har vært tre tilfeller, så vi ser alvorlig på det. Vi driver med etterforskning for å finne ut hvem som kan stå bak. Hvis noen har opplevd lignende hendelser, ber vi dem ta kontakt med oss, sier Warming.

Mannen i 20-årene bor på Kløfta, men er utenlandsk statsborger. Han ble løslatt etter tilståelsen, og er nå siktet for brudd på seksualloven.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.