Festivalen åpner 9. juni, da med prinsesse Märtha Louise og Elisabeth Nordeng til stede for å holde åpningsforedraget.

«Forandring og endring av vaner begynner innenfra og den begynner med hver og en av oss. Noen kaller det også indre bærekraft, og på veien mot et mer bærekraftig samfunn er det et viktig tema, heter det på Facebook-siden til Substainablevalley.

IKKE HANDLE OM ENGELER

– Vil ikke disse to kvinnene, som er kjent for sin Engleskole, gi festivalen et ytterligere, alternativt tilsnitt, ordfører Runar Bålsrud?

– Det har vært en av de tingene vi har vurdert, men vi har luftet ideen og forstått at det er stor interesse for å invitere disse to til festivalåpningen. Det skal ikke handle om engleskolen, og det blir ikke mer alternativt. Det handler om forandring og deres tanker rundt det. Dermed vil det bli litt mer mainstream enn Engleskolen. Jeg tror at dette kan bli spennende.

LES OGSÅ: Bærekraftfestivalen også i år på Brustad-tunet

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.