– Mange meldte sin interesse, og vi har fått inn noen bud, sier advokat Kristen S. Fari i advokatfirmaet Fari.

Den tidligere sorenskrivergården, Wergelandshaugen, nedenfor Eidsvoll kirke ble lagt ut for salg i midten av september. Eiendommen er historisk og prisbelønt fra 1920-tallet, men før man kan leve ut herskapsdrømmen kreves det betydelig oppussing og oppgradering.

–Vi har hørt at høyeste bud som er kommet inn er på 8,5 millioner kroner. Stemmer dette?

– Ja, det kan jeg bekrefte. Dette budet innebærer også salg av en tilliggende eiendom på 1,8 mål beliggende opp mot kirken, svarer Fari.

– Når vil en handel være i boks?

– Det vil komme en snarlig avgjørelse, men før en eiendom er solgt kan det alltid komme høyere bud.

– Er budgiver privatpersoner?

– En privatperson har høyeste bud. Dette er den mest populære eiendommen vi har vært borti i år. Over 100 interessenter var innom på visningene, sier Fari.

LES OGSÅ: Kan bli én av Eidsvolls mest herskapelige eiendommer

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.