Meny åpner for netthandel og hjemkjøring på Øvre Romerike.

– Nettpotensialet er stort. Mange søker lettvinthet i hverdagen, og både vareutvalget og pris er likt som i butikk, sier butikksjef Linda Jansen i Meny Jessheim.

Etter en prøvetid på to uker, er hun nå klar for å gå aktivt ut med nettbutikken.

– Det er på tide at beboerne her får mulighet til å handle dagligvarer på nett. Til nå har tilbudet kun strukket seg til Skedsmokorset. Mange potensielle nettkunder bor i området, slik som småbarnsfamilier i tidsklemma og alle dem som jobber skift på Gardermoen, sier Jansen.

HUSKER DU DETTE: Selger mat for 240 millioner kroner

Meny satser på netthandel fordi de opplever at kundene vil ha det.

– Dette er en ekstraservice; en forlengelse av hjemkjøringstjenesten vi har bedrevet i alle år. Vi tror ikke på butikkdød innen dagligvare, men at flere kanaler kan leve side om side. Butikkutvikling og personlig service er fortsatt viktigst for oss, sier Jansen som har 45 ansatte.

Butikken på Jessheim fungerer som lager for nettkundene, og varene som bestilles online plukkes av eksisterende butikkmedarbeidere.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.