En mann i 20-årene fra Ullensaker kjørte lørdag kveld av vegen.

– Vi fikk melding om utforkjøringa litt over halv seks i kveld. Det er snakk om en singelulykke hvor en MC har kjørt av veien, forteller Bjørn Christian Willersrud, operasjonsleder i Øst politidistrikt.

Ifølge politiet skal ikke føreren være alvorlig skadd.

– Han er kjørt med ambulanse til Ahus med et mulig brudd i leggen, sier Willersrud.

Politiet har så langt ikke fått snakket med føreren og har derfor ikke kartlagt årsaken til ulykka.

– Det er foreløpig ikke så mye jeg kan si, men så vidt jeg vet er det på en veg uten veldig høy fartsgrense. Det ser også ut som det kan være ganske svingete, sier operasjonslederen.

Det ventes fortsatt på bergingsbil ved stedet, men vegen skal være åpen for annen trafikk.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.