– I Ekte menn skal vi følge fem typiske mannfolk med et bedrøvelig kosthold, og ditto skral holdning til trening, på vei til en triatlon i Sør-Afrika, sier pressekontakt Andreas Framnes i MTG TV til EUB.

Programmet hadde premiere på TV3 torsdag kveld. I sju torsdager framover skal seerne bli bedre kjent med Anders Mostue fra Eidsvoll og de fire andre mannfolkene.

– Før de hiver seg på sykkelen, i svømmedrakta og snører på seg joggeskoa, må det imidlertid en real livsstilsendring på plass: Snekkerbeltene, spikerpistolene og verneskoa må av – rød Prince, snus, brus, kebab og bakst må kastes. En helomvending er nødvendig og for å rette opp snutene sine mot Sør-Afrika med håp om gjennomføring av triatlonen, har de trenings- og kostholdsekspert Stig Færø-Landlie med på laget. Klarer de fem typiske mannfolkene å motivere seg både fysisk og psykisk før den største styrkeprøven, spør Framnes.

Svaret får TV-seerne i løpet av de nærmeste ukene.

LES OGSÅ: Nå kommer TV-serien om Oslo Lufthavn

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.