- Vi har ikke klarlagt flere omstendigheter enn det vi hadde fredag kveld, men vi har beslaglagt bilførerens førerkort og tatt blodprøve av ham, sier operasjonsleder Alexander Østerhaug i Øst politidistrikt.

- Tok dere førerkortet fordi han var ruspåvirket?

- Nei, det resultatet er ikke klart før om noen dager. Men vi mistenker at han har brutt vikeplikten i med at han svingte over veibanen til motorsykkelen. Nå fortsetter vi etterforskningen for også å bringe på det rene forhold som blant annet hastigheten til motorsykkelen, påpeker han.

Det var en dame og en mann i 40-årene fra Akershus som døde da motorsykkelen de satt på kolliderte med personbilen. De pårørende er ikke varslet ennå, derfor går ikke politiet ut med flere detaljerte opplysninger om dem.

Det er 80-sone på veien der ulykken inntraff. Veibanen var tørr og det er ikke meldt om noen unormale kjøreforhold. 

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.