En person mistet lappen etter laserkontroll på hovedflyplassen

10 forenklede forelegg og ett førerkortbeslag ble resultatet da politiet på Gardermoen holdt kontroll inn på sentralområdet fredag.

KORT KONTROLL

– Vi hadde laserkontroll en kort periode og på den tiden var det flere som rakk å bli stoppet med for høy fart, forteller vaktleder Arne-Olaf Sween ved Gardermoen politistasjon.

Politiet har fra tid til annen kontroll inne på området og vaktlederen kan fortelle at de stadig tar både reisende og ansatte som bryter fartsgrensen.

MÅLINGER GODT OVER TILLATTE HASTIGHET

– Jeg vil så klart oppfordre folk til å kjøre roligere. Det er mange som ferdes inne på området, så bilførere bør vise forsiktighet, sier Sween.

Vaktlederen har ikke konkrete tall på hvor høy hastighet det var snakk om under fredagens kontroll, men forteller at det ble gjort målinger langt over 50 kilometer i timen, som er fartsgrensen på stedet.

LES OGSÅ: Fire menn bortvist fra sentrum

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.