Mix Amfi Eidsvoll har solgt vinnerkupongen til hele tre lottomillionærer så langt i år og er dermed nest beste millionærbutikk på landsbasis.

– Hele 15,8 millioner er delt ut til tre heldige eidsvollinger som har vunnet 1,57 millioner, 9,53 millioner og altså siste vinner lørdag som vant hele 4,70 millioner kroner, sier Susann Oure Karlsen på Mix Amfi Eidsvoll.

– Vi kan trygt si at vinnerlykken er å finne i grunnlovsbygda, nærmere bestemt hos Mix Amfi Eidsvoll, som også er kommunens største Norsk Tipping kommisjonær, legger hun til.

Mix Amfi Eidsvoll har vært kommisjonær i mange år, først på «gamle Fina’n» på Verket og siden 2014 på AMFI Eidsvoll.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.