Det er den høyeste omsetningen bedriften har hatt noensinne. Årsresultatet ble på 7,5 millioner kroner før skatt.
- Vi har nådd de viktigste volummålene vi har satt oss, og har de marginene vi skal ha, så vi mener vi har landet trygt med driften i 2015, sier adm.dir. Erik A. Dahl i en pressemelding.
Driftsresultatet ble 3,7 millioner kroner før årsoppgjørsdisposisjoner og ekstraordinære poster.
Mjøsen Skog nådde flere omsetningsrekorder i 2015. Både tømmeromsetningen på 1.050.000 mill kubikkmeter i volum, og omsetningen på tømmerdrifter, skogkultur og på forretningsområdet skogbruksplanlegging og rådgivning er den høyeste noensinne.
- Gode kunderelasjoner, tett samarbeid med 25 entreprenører, og god organisering på skogkultur er viktige faktorer bak resultatet. Samtidig har vi effektivisert forretningsprosesser, for eksempel gjennom stadig bedre digitale løsninger i felt ved bruk av nettbrett og smarttelefon, sier Dahl.
LES OGSÅ: Solgte tømmer for over en halv milliard kroner

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.