Boligfeltet Steinrudvegen, som ligger mellom E6 og Mogreina skole, er i ferd med å fylles opp av hovedsakelig unge barnefamilier. De 39 første boligene er allerede solgt, og i en forlengelse av disse er det nå lagt ut seks nye eneboliger i kjede.

- Nå skal det bygges en litt annen boligtype enn i de første byggetrinnene. Flere av dem som allerede har flyttet inn der sier beliggenheten så nær motorvegen, Oslo og Gardermoen er et pluss, sier avdelingsleder Ann Kristin Hoset i Eiendomsmegler1.

NÆR DET MESTE

- Andre ting de trekker frem er nærheten til skole, barnehager, bussholdeplass og friluftsområder. Vi merker at dette er et område folk vil bosette seg i, og det kommer til å skje mye mer der oppe, påpeker Hoset.

De seks eneboligene med carport imellom, er 129 kvadratmeter store og priset til mellom 3,09 og 3,34 millioner kroner. I tillegg skal det bygges flere titalls eneboliger og leiligheter i Steinrudvegen før boligfeltet er ferdig utviklet.

- Storparten av dem som allerede har flyttet inn der er yngre mennesker med barn, eller det er folk som skal etablere seg med barn. Det er også mer voksne mennesker som er ferdige med barn og ønsker seg noe nyere og enklere enn det de bodde i før, så det blir en fin blanding av beboere, understreker hun.

- Hvordan er prisene i forhold til resten av markedet rundt?

- Prisene er gode. Dette kommer til å bli et flott boligfelt hvor det er trygt å investere med tanke på veksten i både Ullensaker og Eidsvoll, sier Hoset.

3 Bygg Mester starter byggingen i løpet av våren. Husene skal stå ferdige i løpet av ett års tid.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.