Mjøslidagen går av stabelen lørdag 9. september. Mjøsli ligger like ovenfor Strandlykkja på østsiden av Mjøsa – i grenselandet Stange, Odalen og Eidsvoll.

På Mjøslidagen blir det først guidet kjøretur og sightseeing med Stange Almenning til Romsetra urskogreservat, Bergsjøen, Knuken skistasjon, Lalumsvangen setermuseum og Gammelsaga. Det blir felles avreise ved bommen (informasjonsskiltene i Mjøsli.

Ved Grillhytta litt senere på ettermiddagen blir det hesteridning. Rekstad Ridesenter stiller med en fjording og en welsh. Bakken Øvre Gårdsmat fra Løten vil besørge grilling. De selger også hjemmelaget is og lokalprodusert mat.

På kvelden opptrer Lillebror Vasaasen. Han er komponist, tekstforfatter og folkemusiker, og vil formidle lokale folkemusikktradisjoner. Deltakerne oppfordres til å ta med noe å sitte på.

LES OGSÅ: Panoramautsikt over Mjøsa - 51 hyttetomter solgt

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.