Formannskapet har tidligere anbefalt at Dal Idrettslag skulle få 353.225 kroner som er hele den gjenværende pottet til kommunal investeringsstøtte. Idrettslaget har søkt støtte til kunsgrasbane med lys.

Da saken skulle avgjøres i kommunestyret, ble den utsatt i påvente av behandling i idrettsrådet.

Nå har rådet behandlet saken, og da den kom opp i formannskapet på nytt, valgte alle folkevalgte å følge idrettsrådets anbefaling.

– Når vi har et slikt råd, er det viktig å ansvarliggjøre dem. Vi går for idrettsrådets anbefaling, uttalte Finn Terje Tønnessen (Frp)

Ordfører John-Erik Vika (Sp) hadde kommer fram til følgende erkjennelse:

– Alle som lager baner i dag, bør ha med vanningsdelen.

Dal Idrettslag anbefales resten av den kommunale potten for 2017. Det er 59.225 kroner.

Nå er håpet at Dal IL får mer penger neste år. Det foreslås av idrettsrådet og støttes av formannskapet.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.