Torsdag morgen åpnet Jula sin nye butikk i Myrvegen 85 ved Gystad næringspark.

- MORO

- Det er moro å åpne nytt varehus og å komme til et nytt område, sier varehussjef Dag Are Damhaug til EUB.

Han har tidligere vært varehussjef i Lørenskog. Også administrerende direktør Per Jacobsen er glad for å kunne ønske velkommen til ny forretning på Jessheim.

- Det nærmeste varehuset vi har er i Lørenskog og oppover blir det Hamar. Sånn sett er dette perfekt plassering midt mellom disse to, sier Jacobsen.

Jula er en svensk kjede som åpnet sitt første varehus i Norge tilbake i 2008. Forretningen på Jessheim er på 3000 kvadratmeter hvilket er standardstørrelsen på Jula-varehusene. Oppstartskostnadene ligger på totalt 12 millioner kroner og butikken har foreløpig 16 ansatte. Administrerende direktør Jacobsen forteller at kjeden har sin styrke ved å kunne tilby både merkevarer og sine egne varemerker.

- Jeg tror vi er de beste på det vi kaller hjemmefikser-ting. Alt fra hammer, drill, spiker, skruer, bor og ikke minst tilbehør, sier Jacobsen.

SINNASNEKKER'N KOMMER

En del mennesker hadde møtt opp for å sjekke ut butikken med en gang den åpnet. Jacobsen forteller at de har åpningstilbud for anledningen, men velger å ikke kjøre ekstreme kampanjer som trekker folk fra land og strand til åpningen. Torsdag ettermiddag kommer imidlertid snekker Otto Robsahm fra TVNorge-programmet Sinnasnekker'n innom. Jula-sjefene venter større pågang utover åpningsdagen.

- På våre åpningen kommer flest folk på ettermiddagen. Da kommer også Sinnasnekker'n hit for å hjelpe kundene, sier Jacobsen.

I samme område på Jessheim ligger også Rema 1000, Bohus, Jysk og Gausdal Landhandleri. Biltema og Carlsen Fritzøe har nylig åpnet rett ved Montér på industrifeltet, mens Coop Obs Bygg har satset stort ved Romsaas allé.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.