- Vi har nå plassert webkamera i en av de to kranene på byggeplassen. Det tar ett bilde hvert tiende minutt, så nå kan alle følge byggingen live fra vår hjemmeside, sier daglig leder Kjetil Kronborg i Jessheim Panorama.

SUKSESS

Prosjektet har fra dag én vært en salgssuksess.
- Siden nyttår har vi solgt i gjennomsnitt én leilighet hver uke og det er nå kun 25 igjen i prosjektet. Vi regner med at alt er utsolgt lenge før ferdigstillelse, påpeker han.
Boligblokkene bak Manesjen skal stå ferdige sommeren 2017 og hele prosjektet bygges under ett. Dette innebærer at alle leilighetene overleveres samtidig og de som flytter inn først slipper da å bo på en byggeplass til de siste er ferdige.
- Vi startet gravingen i oktober 2015. Ved utløpet av februar var råbygget for den første blokka støpt. Vi er også godt i gang med byggingen av parkeringsanlegget som går over to kjelleretasjer. Om ca. to måneder starter vi å støpe råbyggene for de tre blokkene som ligger langs Trondheimsvegen, sier Kronborg.
LES OGSÅ: - De som tror de har sett stor vekst på Øvre Romerike, aner ikke hva de har i vente
Følg Eidsvoll Ullensaker Blad på Facebook

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.