Selskapet har selv meldt oppbud, og 24 års drift er over.

EUB meldte for to uker siden at de skulle ha opphørssalg i håp om å få inn frisk kapital og bli reddet i tolvte time.

– Vi er en del av en svært presset elektronikkbransje. Kundegrunnlaget i området er til stede, men kundetilgangen har vært dalende de siste årene. Vi har også vært i en presset økonomisk situasjon. Det har for eksempel gitt seg utslag i at det er blitt vanskeligere å ta inn kundebestillinger som tar lengre tid. Det er aldri morsomt når det ikke går, sa daglig leder Kent Roger Sigvartsen.

Røde tall i mange år

Regnskapene til Euronics Råholt har viste røde tall de siste årene. Årsomsetningen har ligget stabilt over 20 millioner, men senest i 2015 var resultatet før skatt 1,9 millioner kroner i minus. Selskapet har ikke hatt overskudd siden 2010.

– Vi har slitt over en lengre periode. Markedet er tøft, det er det ikke noe å lure på. Det ser vi rundt oss også, sier Kai Morten Aalborg, styreleder i Eidsvoll Elektriske AS, som er virksomhetens juridiske navn.

Advokat Gjermund Pekeberg er oppnevnt som bostyrer for konkursen.

Fakta

  • Holder til i Flaenbakken 2 på Råholt.
  • Bedriften hadde 20.040.000 kroner i driftsinntekter i 2015.
  • Resultatet før skatt var -1.951.000 kroner.
  • Daglig leder er Kent Roger Sigvartsen.
  • Juridisk navn er Eidsvoll Elektriske AS. De har nå meldt oppbud, etter 24 års drift.

LES OGSÅ: BilXtra Råholt har slått seg konkurs og stengt dørene

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.