– Det er helt fantastisk. Dette er virkelig morsomt, sier Steinar Engebretsen fra Minnesund til EUB.

Over 800 kandidater er blitt nominert i konkurransen. Nå er 15 finalister klare, og Steinars navn sto på listen. Julaften i fjor hadde EUB en større reportasje med Engebretsen, der han fortalte om oppturer og nedturer i livet. Nå er han inne i en periode som virkelig tåler betegnelsen opptur.

– Det er virkelig ålreit å være med videre. Det føles også bra sett i lys av at jeg for noen år siden gikk konkurs og trodde alle hatet meg. I den perioden turte jeg ikke å gå på butikken fordi jeg hadde så mye skam. Jeg fikk andre til å handle for meg eller dro ut av bygda for å handle. Dette setter virkelig livet i perspektiv, sier Engebretsen.

Han retter en stor takk til Espen Andresen på Addictologi Akademiet i Oslo, som har hjulpet han på veien mot å finne tilbake til seg selv.

I tillegg til den prestisjetunge prisen som Norges hyggeligste håndverker får vinneren premier for 140.000 kroner.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.