Laget fra restaurant og matfag ved Nannestad videre­gående, som deltok i Tine Cup, NM for kokk- og servitørelever, i Sta­vanger, endte på en strålende tredjeplass.

Tine Cup er en konkurranse for elever på restaurant og matfag. 66 lag deltok innledende runder. 28 lag gikk videre til regionale semifinaler, og seks lag sto igjen til å delta i finalen som ble arrangert i Stavanger.

- Nivået i år var høyere enn noen gang, sier fagdommer Karl Erik Pallesen.

Noen mener at skoleelever på VG1 og Vg2-nivå på bare noen få år har tatt igjen lærlingene som konkurrerer samtidig i Norgescupen, På Nannestad-laget deltok Daniel Skedsmo, servitør, og kokkene Marte Bekkedal Limam og Ruben Lund. Lagleder var Mark Harold Hickton, avdelingsleder for restaurant og matfag ved Nannestad videregående skole. Nannestad-lagets meny besto av lettrøykt salmalaks med urter og pepperrot til forrett og farsert kyllingbryst med glasert sopp og rotgrønnsaker til hovedrett. Vinner ble Breivika videregående skole. Karmsund videregående skole sikret andreplassen. Årets tema var Smak Norge! En hilsen til Michel Obama.

LES OGSÅ: Top Chef-deltaker ga tips til NM-laget

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.