- Jeg jobbet i Strikken i fire år og da den tidligere eieren sa at nok er nok, begynte jeg å tenke på å overta driften, sier Nina.

Hovedvekt på GARN

Det var Ninas sønn som kom det på det treffende ­forretningsnavnet Hold Maska, og selvfølgelig ligger Ninas hovedtyngde i garnnøster.

- Går dette bra, kan det hende at jeg øker med litt stoffer. Kanskje, sier Nina.

Blir ikke rik av det

Hun mener at det er fullt mulig å drifte butikken og leve av den.

- Men rik blir jeg nok ikke. Husleia er rimelig. Med kostbar leie ville situasjonen vært annerledes, sier den nye innehaveren av håndarbeidsbutikken i Sundet, som åpnet dørene torsdag.

LES OGSÅ: Mer næringsvirksomhet og boliger i høyden på begge sider av Vorma

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.