- Trist at noen har lyst til å ødelegge for andre. Og skade noen på den måten, sier Steffen Nystrøm, daglig leder i Kløfta IL Fotball.

Én elev skadet

Det var på ettermiddagen tirsdag at Nystrøm fikk meldingen om at det lå tapetknivblader på dekket i Bakkedalen. Det var noen fra Bakke skole, som ligger rett ved siden av, som informerte.

- Det ble oppdaget under aktivitet på skolen, forteller Nystrøm.

Én elev skal ha skadet seg på ett blad. Vedkommende ble sendt til legevakta, hvor han fikk behandling og måtte ta stivkrampe. 

STENGT ALLE BANENE

Som et resultat av dette har Kløfta IL stengt alle fotballbanene i Bakkedalen inntil videre. 

- Vi tar ikke sjansen på at noen flere skal bli skadet, sier Nystrøm.

Alle banene skal gjennomgås av et firma på onsdag. 

Dette er meldingen som kom fra Kløfta IL i kveld:

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.