Et tosifret antall boligprosjekter ble nylig presentert på et folkemøte på Råholt. Nordbohus Romerike står for tre av dem.

Trinn to i Råholtåsen med plass til 350 leiligheter er allerede i gang.

GRANHAUGÅSEN

Nå står Granhaugåsen for tur. Boligfeltet er på 24 mål og ligger i nærheten av Lysakerbakken. Der skal det i første omgang bygges fire rekkehus med til sammen 16 leiligheter.

- Vi håper på salgsstart til sommeren, og de første leilighetene skal være innflyttingsklare sommeren 2018, forteller salgssjef Odd Arild Dahlum.

- Vi skal også bygge fem firemannsboliger og en del eneboliger i kjede. Til sammen planlegger vi 55 nye boenheter i Granhaugåsen, forteller han.

LADDERUDENGA

Ladderudenga, rett inntil Trondheimsvegen på grensa på Råholt, skal bebygges med om lag 100 boenheter.

- Det blir blant annet leiligheter og rekkehus. Vi forventer salgsstart tidlig i januar 2018, forteller Odd Arild Dahlum.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.