Det er Toril Solberg som har drevet bensinstasjonen med tilhørende gatekjøkken. Hun har nå bestemt seg for å finne annen jobb med mer normal arbeidstid.

– Jeg har jobbet så mye at jeg er blitt fornøyd, kommenterer hun.

Solberg har drevet stasjonen i ti år, og før hun overtok driften, hadde hun jobbet som ansatt ved stasjonen i 15 år.

SØKER NY JOBB

– 25 år er nok, og når du driver for deg sjøl, må du jobbe veldig mye. Det har vært moro, men nå synes jeg det er blitt nok. Jeg vil ha mer tid til barnebarna og mine nærmeste. Jeg vil finne meg en ny jobb med mer vanlig arbeidstid, sier Solberg.

NY LEIETAKER

Det er Eiendomsforvaltning Bjørn Arne Sandholt i Eidsvoll som eier stasjonen. Eieren har allerede ny leietaker på plass.

– Vi skal bygge om litt først. Den nye leiekontrakten starter 1. desember, forteller eierselskapets talsperson, Tor Arne Sandholt.

OMPROFILERING

Den nye leietakeren er Energi 1 AS, et lokalt selskap under stiftelse.

– Vi har inngått ny, langsiktig leieavtale med gårdeier og YX sentralt, forteller Anett Furuseth Kjær på Dal som blir daglig leder for bensinstasjonen.

– Stasjonen vil gjennom det nye driftselskapet drive tradisjonell stasjonsdrift med fokus på mat med en litt annen vri enn i dag, forteller hun.

ÅPNINGSDATO IKKE FASTSATT

– Vi og våre ansatte gleder oss stort til å vise fram dette, men eksakt dato for reåpning er ennå ikke fastsatt. Stasjonen skal gjennom en renovering både utvendig og innvending og omprofileres til dagens YX-profil før reåpningen, forteller Kjær.

Etter hva vi erfarer, er eier og leietaker enige om at stasjonen kan åpne igjen så snart de planlagte endringene er gjennomført, til tross for at leiekontrakten opererer med 1. desember.

drivstoffpumpene I DRIFT

Selv om butikken og gatekjøkkenet er stengt, vil det være mulig å fylle drivstoff.

– Alle pumpene vil være i drift selv om butikken er stengt, men kun for dem som betaler med kort, forteller Anett Furuseth Kjær.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.