– Jeg er blitt veldig godt tatt imot. Nå jobber jeg med å bli kjent med alle 45 ansatte ved kontoret, med kommunen og med regionen. NAV-kontorene på Øvre Romerike har et tett samarbeid, forteller Andersen.

TOGPENDLER

Lise Andersen (49 år) er utdannet sosionom med ledelsesutdanning fra BI i tillegg.

Hun er bosatt på Sørumsand og har ektemann, to barn og hund. Nå pendler hun til jobben i Eidsvoll, med togbytte på Lillestrøm.

TIDLIGERE NAV-LEDER

Lise Andersen har også tidligere vært NAV-leder; i hjemkommunen Sørum.

Før hun kom til NAV Eidsvoll var hun prosjektmedarbeider for organisasjons- og lederutvikling i Arbeids- og velferdsdirektoratet i Oslo.

BEGRENSET ÅPNINGSTID

NAV-kontoret i Eidsvoll er åpent for besøkende bare tre dager i uka.

– Stadig flere får løst sine henvendelser via internett og telefon. Dermed kan åpningstidene begrenses og tida brukes til planlagte møter, sier Andersen.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.