Christin Brandt har vært senterleder på Jessheim Storsenter i fire år. Når hun går til ny jobb som eiendomssjef i Olav Thongruppen 1. juni, tar mangeårig markedssjef Line Gustavsen over roret.

– Jeg ser fem til en spennende jobb med nye muligheter i Oslo, men jeg har hatt fire utrolig flotte år her på Jessheim. Det er litt rart og sårt å ta farvel med så mange gode kolleger, både her i ledelsen og blant butikkene i storsenteret for øvrig, sier Brandt.

Hun trekker særlig frem det hun kaller fellesskapet i kommunen.

UNG BUTIKKSJEF: Sanket flere priser etter bare få måneder i jobben

– Jessheim var en uoppdaget perle for meg da jeg kom hit. Jeg har satt stor pris på det gode samholdet som strekker seg langt ut over senteret. Her drar foreninger, idretten, politiet, politikere, næringslivet og ikke minst ordføreren lasset sammen for å skape noe godt og nytt. Det er samarbeidet med alle disse som gjør denne jobben så spennende. Alt dreier seg nemlig ikke om shopping, sier hun.

– Er dette det siste vi får se av deg på Jessheim?

– Nei, jeg får jo håpe jeg er velkommen til å være med på Jessheimdagene eller Byfesten, ler hun, og legger til:

– Storsenteret kunne ikke fått en bedre leder enn Line til å ta over ballen.

ERFARING

Line Gustavsen begynte som markedskoordinator da hun kom til storsenteret for ni år siden. Så tok hun steget til markedssjef før hun nå altså inntar toppen.

– Jeg tenkte meg litt om før jeg takket ja til stillingen, men jeg lover ingen revolusjon i senteret. Jeg har jobbet tett med kollegaer i alle disse årene så jeg vet hva jeg går til. Dessuten har Christin lagt godt til rette så jeg tar over en godt innarbeidet og veldig stabil senterledelse. Jessheim Storsenter er i god driv, sier hun.

– Hvordan blir hverdagene dine fremover nå?

– Å være leder blir selvsagt en annen rolle enn den jeg har hatt til nå, men jeg tar med meg noen arbeidsoppgaver så alt blir ikke helt nytt. Men fortsatt handler det om å drive storsenteret godt i årene som kommer, sier hun.

– Det blir fortsatt festdager som før rundt senteret?

– Absolutt. Det er jo slike arrangementer som er med på å gjøre Jessheim Storsenter litt annerledes enn alle andre sentre, påpeker hun.

INGEN FARE

Tore Kværner i HK-Eiendom som eier storsenteret sammen med Olav Thongruppen, er overhodet ikke bekymret for det som nå skjer.

– Line Gustavsen har vært hos oss i ni år og vet hva hun går til når hun nå overtar stafettpinnen. Dette kommer til å gå veldig bra, og senteret er i de tryggeste hender med henne, sier han.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.