Det har vært en lang prosess å få laget fortau langs de 750 meterne med veg mellom Sundet og brua over Andelva i Bårlidalen: Helt siden 1985 har det vært jobbet for å utbedre veien med rassikring og fortau. Nå er anleggsarbeidene endelig ferdige og vegen åpnet.

Det var Solveig Schytz, leder av hovedutvalg for samferdsel i Akershus fylkeskommune, som foretok den offisielle åpningen, ledsaget av ordfører John-Erik Vika og representanter fra Statens vegvesen og entreprenørene.

Både John-Erik Vika og Solveig Schytz legger vekt på at det ikke har vært uvilje som er årsaken til at prosjektet har tatt lang tid.

– Årsaken til at prosjektet dro ut i tid, var at prosjektet var teknisk utfordrende, sier Schytz, og påpekte at området er rasutsatt. Nå er skråningene stabilisert med murer og stålstag, og vegen blitt utvidet med fortau.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.