• Annonse i Eidsvold Blad 01.12.1967
  • Annonse i Eidsvold Blad 01.12.1942
  • Annonse i Eidsvold Blad 04.12.1942
  • Annonse i Eidsvold Blad 04.12.1917

FOR 25 ÅR SIDEN

Lys i tunnelen
Arbeidene med den 1.170 meter lange Eidsvoll-tunnelen under Åsleia er i godt gjenge etter vann-problemene tidligere i høst. Allerede før jul kommer det til å bli «lys» i tunnelen. (03.12.1992).

Masseforflytting
2.000 lastebillass med masse skal forflyttes hver dag i fem år under Gardermo-utbyggingen. Det betyr enorme sjanser for lokal transportnæring. (03.12.1992).

FOR 50 ÅR SIDEN

Funn av miner
Under anleggsarbeide i den såkalte Magasinleiren på Jessheim ble kommunens folk utsatt for en temmelig nifs episode. Det var fredag i forrige uke at gravemaskinkjøreren plutselig oppdaget at to miner var avdekket. (29.11.1967).

Utsatte riving
Eidsvoll herredsstyre vedtok i møte mandag mot fem stemmer å utsette rivingen av Tingvoll. (29.11.1967).

FOR 75 ÅR SIDEN

Juleinnsamling
Vi har tidligere meddelt at der iår ikke blir satt igang noe Eidsvold Blads julelotteri, da det så å si er umulig å skaffe gevinster. Imidlertid starter vi istedenfor juleinnsamling hvor formålet går til det samme, nemlig hjelp til folk som i disse tider har det ondt, og det er mange. (04.12.1942).

Nazi-møte
Eidsvoll lag av N.S. hadde åpent møte på Landsgymnaset lørdag 21. nov. (01.12.1942).

FOR 100 ÅR SIDEN

Julematen
Nu med juleslagtningen for haanden, kom jeg til at tænke paa det. Mon alle der har med matlagning at gjøre, kan lage almindelig blodpølse slik som mor lagde den. (30.11.1917).

Kommunenavn
Efter den siste kongelige resolusjon om forandring av en række herredsnavn skal Urskog skrives Aurskog, Setskogen – Setskog, Lørenskogen–Lørenskog, Eidsvold–Eidsvoll og Hurdalen–Hurdal. (04.12.1917).

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.